Je selectie
Om ervoor te zorgen dat de elektrische onderdelen in onze fietsen veilig en droog blijven, ongeacht het weer, stellen we ze iedere minuut bloot aan 39 liter water onder extreem hoge waterdruk. Denk aan een tropische regenbui, maar dan nog extremer.
39 liter
2 uur
Stel je de Sahara woestijn voor, maar dan bijna twee keer zo heet. Dat is waar we de onderdelen van onze fietsen dagenlang aan blootstellen. Zo weten we dat ze de heetste dag van het jaar aankunnen, waar ook ter wereld.
70°C
72 uur
We plaatsen de fietsframes - zonder de techniek erin - in een ijskoude cabine gedurende 72 uur. Zodra het ijs is weggesmolten, testen we de frames om er zeker van te zijn dat ze even sterk zijn als altijd.
-40°C
72 uur
Sommige ritten zijn kort, andere zijn lang. Uren lang. Dus onze fietsen zijn voorbereid op elke reislengte, we rijden ze over 200 km oneffen terrein. Dat is van Amsterdam naar Brussel. Zonder te stoppen.
Terrein-getest
200 km
Een zandstorm op komst of een stoffige weg aan de horizon? Om er zeker van te zijn dat rondvliegende deeltjes de prestaties van onze fietsen niet beïnvloeden, sluiten we ze op in een cabine en creëren we onze eigen afgesloten storm die 8 uur lang aanhoudt.
18.24 kg stof
8 uur
Van het fietsenrek tot de drukke stadswegen, onze fietsen moeten tegen een stootje kunnen. Daarom plaatsen we onze fietsen op drie verschillende assen op een trilplaat en stellen we ze bloot aan extreme schokken die dagenlang aanhouden.
3 assen
36 uur